Περί αναστολής εργασίας σε Λιμενικούς

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

#aktofylakas

Η αντίθεση μου με την αιφνίδια εφαρμογή των διατάξεων περί αναστολής εργασίας στους Λιμενικούς είναι δεδομένη. Από την άλλη όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε κάθε φορά και όχι να εξαπολύουμε ανυπόστατες πληροφορίες, φήμες και κυρίως συμβουλές.

Και πάνω σε αυτό καλά θα κάνουν όσοι έχουν την ευθύνη των σωματείων στο Λιμενικό να πάψουν να προσπαθούν να γοητεύσουν τη νέα δεξαμενή ψήφων και να πουν την αλήθεια. Και θα αποφύγω να σχολιάσω την ανακοίνωση σωματείου που θεωρεί τα rappid test καρκινογόνα (με ποιες γνώσεις άραξε) αλλά μόνο όταν τα πληρώνουμε… ζητώντας να παρέχονται δωρεάν… Βρε παιδιά… δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη πόσομάλλον όλα τα καρπούζια …

Φυσικά, κάθε θιγόμενος Λιμενικός, εφόσον θεωρεί ότι θα έπρεπε να εξαιρεθεί από το σχετικό μέτρο, έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ατομικά και να ζητήσει την ακύρωση και αναστολή της σχετικής απόφασης αναστολής καθηκόντων.

Σας επισημαίνω όμως ότι με τις αποφάσεις που εκδόθηκαν από την Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, επί αντίστοιχων αιτήσεων ακύρωσης, κρίθηκε ότι η βλάβη των θιγόμενων προέρχεται από τις ατομικές τους πράξεις και παραλείψεις.

Πριν λοιπόν καταφύγουμε σε ένδικα μέσα, που πολλοί εν ενεργεία ή επίδοξοι συνδικάλες του facebook και εσχάτως του viber, με γραφικότητα και με μεγάλη ευκολία μας προτείνουν, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι τα ποσοστά ευόδωσης μιας τέτοιας δίκης είναι ιδιαιτέρως χαμηλά.

Προηγούμενο άρθρο

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Οικονομικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Επόμενο άρθρο

Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για τα ζώα συντροφιάς – Στ. Πέτσας: Κάναμε ένα βήμα μπροστά

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *