Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ: Δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν στελεχωθούν τα Λιμεναρχεία

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

www.ertnews.gr/

Καλλιόπη Βερβέρογλου

Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ), “αν δεν ενισχυθούν τα Λιμεναρχεία και δεν απεγκλωβιστούν οι μεταθέσεις, που εκκρεμούν εδώ και χρόνια”.

‘Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τη διοίκηση, που να υποδηλώνει ότι αναγνωρίζεται η προσφορά και το έργο των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ” τόνισαν μετά τη συνάντηση που είχαν με στελέχη της Λιμενικής υπηρεσίας Κω, ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσιάνος και ο Ταμίας Χρήστος Γαλάνης της ΠΟΕΠΛΣ.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας επιρρίπτει ευθύνες στα αρμόδια Υπουργεία “για τη διόγκωση των προβλημάτων των Λιμενικών με σημαντικότερα αυτό της αποψίλωσης σε ανθρώπινο δυναμικό, ιδιαίτερα εκείνων, που υπηρετούν στα πλωτά μέσα και στο κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και το πάγωμα των μεταθέσεων”.

“Τα όρια των συναδέλφων μας”, τόνισαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΛΣ “έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και η απογοήτευση κυριαρχεί σε στελέχη, τα οποία επιχειρούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή”.
Αποφάσεις για τις επόμενες δράσεις της θα πάρει η Ομοσπονδία από κοινού με τις Ενώσεις Δωδεκανήσου, Χίου-Σάμου-Ικαρίας και Λέσβου-Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου, αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των προβλημάτων.

Προηγούμενο άρθρο

Εκλογές στη Γερμανία: Νικητής ο Σολτς – Κυβέρνηση “Τζαμάικα” ή “Φανάρι” τα πιθανότερα σενάρια

Επόμενο άρθρο

ΕΝΦΙΑ: Σήμερα ξεκινά η ανάρτηση των εκκαθαριστικών – Ποιοι θα πληρώσουν μειωμένο ή μηδενικό φόρο

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *