Κ. Λ/Χ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σύλληψη ημεδαπών για παράνομη αλίευση, μεταφορά και πώληση αλιευμάτων

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τετρακόσια δώδεκα κιλά και οκτακόσια σαράντα γραμμάρια (412,840kg) αλιεύματα του είδους “ολοθούριο”, υπολειπόμενων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από στελέχη των Λιμενικών Αρχών Καβάλας και Κεραμωτής, ενώ συνελήφθησαν τρεις (03) ημεδαποί.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 13/11/21, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στην περιοχή “ΤΙΜΑΡΙ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ” Καβάλας, εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 60 ετών, να έχουν αλιεύσει με τα υπό ιδιοκτησίας τους ερασιτεχνικά σκάφη είκοσι χιλιάδες (20.000) τεμάχια του είδους “ολοθούριοι”, υπολειπόμενων διαστάσεων και χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη επαγγελματική άδεια αλιείας.

Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε ένας 35χρονος ημεδαπός να έχει παραλάβει τα προαναφερθέντα αλιεύματα με το υπό ιδιοκτησίας του Ι.Χ.Ε. όχημα, με σκοπό τη μεταφορά – πώλησή τους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω αλιεύματα και στη συνέχεια ποντίστηκαν στη θάλασσα. 

Πηγή: hcg.gr

Προηγούμενο άρθρο

Συνάντηση κ.ΥΝΑΝΠ Γ. Πλακιωτάκη, με τον Γάλλο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Οικονομικών και Ανάκαμψης, Olivier Dussport

Επόμενο άρθρο

Λ/Χ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Εντοπισμός και κατάσχεση αλιευτικών εργαλείων

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *