Επανεκλογή του Γ. Πατέρα στο ΝΕΕ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Ελλάδας ο Γιώργος Πατέρας, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών που λαμβάνουν χώρα κάθε διετία. Όσον αφορά τη διοικούσα επιτροπή, αυτή αποτελείται από τους Βασίλη Λογοθέτη, Γιώργο Αλεξανδράτο, Γιώργο Γαβριήλ, Γιάννη Πλατσιδάκη, Ιωάννη Τρυφύλλη, ενώ στη θέση της Μελίνας Τραυλού, που πλέον υπηρετεί την ελληνική ναυτιλία από τη θέση της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, εξελέγη ο Σπύρος Πασχάλης.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΝΕΕ έχει αναλάβει μια τεράστιας σημασίας πρωτοβουλία για την ανανέωση του ακτοπλοϊκού στόλου της χώρας με «πράσινα» πλοία. Όπως έχει τονίσει χαρακτηριστικά, η αντικατάσταση των πλοίων θα στοιχίσει 11 δισ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ το επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση του business plan και η κατασκευή του πρώτου πλοίου, που θα δείξει ότι η ιδέα είναι υλοποιήσιμη.

Στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του 50% του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες επαναλαμβάνονται ανά διετία, οι εκλεγέντες είναι: Ποντοπόρος Φορτηγός Ναυτιλία: Γιώργος Αλεξανδράτος, Νικόλαος Βερνίκος, Γιώργος Γαβριήλ, Γιώργος Πατέρας, Γιάννης Πλατσιδάκης, Γιώργος Σπανός, Γιώργος Τσάκονας και Δημήτρης Φαφαλιός.

Στα φορτηγά τακτικών γραμμών εξελέγη ο Στυλιανός Παπαδόπουλος, στα μεσογειακά η Έλπη Πετράκη και ο Χαράλαμπος Σημαντώνης, στα επιβατηγά διεθνών πλοίων ο Σπύρος Πασχάλης με αναπληρωτή τον Αντώνη Καλούδη, στην ακτοπλοΐα ο Ευστράτιος Απέργης, στα ακτοπλοϊκά φορτηγά πλοία ο Γιώργος Κρουστάλλης και στα ρυμουλκά ο Νίκος Τσαβλίρης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Προηγούμενο άρθρο

Με νομοσχέδια σε 10 τομείς και στοχευμένα μέτρα απαντά η κυβέρνηση στην κρίση της ακρίβειας

Επόμενο άρθρο

Ελευσίνα: Απομακρύνθηκε το 11ο ναυάγιο από τον ιστορικό λιμένα του Φονιά

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *