Συντονισμένα και συντεταγμένα βάλουν κατά των μη υποτακτικών τους

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

#aktofylakas

Η «προπαγάνδα» ορίζεται ως εξής: Η διάδοση ιδεών, πληροφοριών ή φημών με σκοπό να βοηθήσουν ή να βλάψουν ένα σκοπό ή ένα άτομο. Με άλλα λόγια, η προπαγάνδα είναι μια χειριστική πειθώ στις υπηρεσίες μιας ατζέντας.

Ο παππούς δημοσιογράφος μετρ των παραδοχών όταν ήταν εν ενεργεία, μας παραθέτει αναληθώς ή μερικώς αναληθώς τις διάφορες του πδ 33/09 και του π.δ 11/2021.

 1. Το κάθε στέλεχος όταν συμπληρώνει τον μέγιστο χρόνο παραμονής (8ετία) να υποχρεούται δηλώσει οκτώ (08) θέσεις που επιθυμεί να μετατεθεί, αντί τριών που προέβλεπε το κακό προηγούμενο π.δ. 33/2009. Σημειώνεται, ότι την υποχρέωση αυτή έχουν ανεξαιρέτως όλα τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ακόμα και αυτά που πρόκειται να αποστρατευθούν εντός του ίδιου έτους των μεταθέσεων

ΑΛΗΘΕΙΑ είναι με το 33/09  τον τόπο επιλογής του και δυο ενναλακτικές μόνο στην Α φάση.

 1. Το κάθε στέλεχος όταν συμπληρώνει τον μέγιστο χρόνο παραμονής (8ετία) δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει, ότι επιθυμεί την παραμονή του στην ίδια υπηρεσία ακόμη και αν υπηρετεί σε δυσπρόσιτες υπηρεσίες (π.χ. 1ης και 2ης κατηγορίας), σε αντίθεση βέβαια με το π.δ. 33/2002 που δεν το απαγόρευε.

ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όταν το στέλεχος έχει συμπληρώσει 8ετία σημαίνει ότι τον έχει τόπο επιλογής άρα τον δηλώνει και τον διεκδικεί.

 1. Όσον αφορά στους Διευθυντές τον καταλαβαίνουμε. Eκφράζει τις θέσεις αυτών που εκπροσωπεί διαχρονικά
 2. Το πδ 11/21 μοριοδοτεί εμφανώς περισσότερο τα στελέχη που υπηρετούν εκτός του τόπου επιλογής τους σε αντιδιαστολή με το 33/0
 3. Το πδ 11/21 θέτει χρονικά περιθώριά των εργασιών των συμβουλίων και εκτέλεσης των διαταγών μετάθεσης  σε αντιδιαστολή με το 33/09.
 4. Το π.δ 11/2021 επιβάλλει την δημοσίευση των τακτικών μεταθέσεων σε αντιδιαστολή με το 33/09.

Αυτά και άλλα πολλά.

Όμως επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται και το π.δ 11/21 με την εφαρμογή του διαπιστώθηκε ότι έχει ανάγκη τροποποιήσεων και για το λόγο αυτό έγκαιρα έχουν διατυπωθεί οι απαιτούμενες αλλαγές.

Επιγραμματικά απαιτείται:

 • Για τους σκοπούς του Διατάγματος Μεταθέσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και έως ότου οι οργανικές θέσεις καλυφθούν όπως ορίζεται στο ν. 4676/2020, οι κενές οργανικές θέσεις να λογίζονται ενιαίες κατά κατηγορία.
 • Τα στελέχη, που έχουν συμπληρώσει το μέγιστο χρόνο παραμονής, να μπορούν να δηλώσουν στους πίνακες κενών θέσεων την υπηρεσία που υπηρετούν, ανεξάρτητα εάν είναι τόπος επιλογής τους.
 • Να μην εντάσσονται στη διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων τα στελέχη, που υπηρετούν στην 1η και 2η Κατηγορία Υπηρεσιών ή στην 6η, 8η και 9η Π.Ε.Δ.Ι.Λ.Σ και έχουν υποβάλλει αναφορά παραμονής στην υπηρεσία που υπηρετούν κατά το μήνα Σεπτέμβριο.
 • Το μήνα Νοέμβριο εκάστου έτους τα προς μετάθεση στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. να δηλώνουν υποχρεωτικά τον τόπο προτίμησης και κατά σειρά τρεις (3) και όχι οκτώ (8) εναλλακτικές υπηρεσίας προτίμησης από τον πίνακα των κενών θέσεων.
 • Να συμπεριληφθεί το όριο ηλικίας των 45 ετών για την κάλυψη θέσης σε ΠΠΛΣ.

Προηγούμενο άρθρο

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Σαμοθράκη

Επόμενο άρθρο

Προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους λόγω βλάβης – Επιχειρούσε στη Νέα Πέραμο

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *