Τοποθέτηση των Υποβρυχίων Καταστροφέων στη ΜΥΑ/ΛΣ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την απόφαση της διαδικασίας για την τοποθέτηση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υ/ΚΤ στην ΜΥΑ/ΛΣ. Η Ομοσπονδία μας με την από 9/12/21 επιστολή της (εδώ) προς τον τότε Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. είχε επισημάνει τους λόγους και τη σπουδαιότητα της τοποθέτησης αυτών των στελεχών στη ΜΥΑ/ΛΣ. Δυστυχώς τότε δεν εισακουστήκαμε με αποτέλεσμα να μην ληφθεί υπόψη ο στρατηγικός προγραμματισμός διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Το θέμα τέθηκε εκ νέου από την πλευρά μας κατά την πρόσφατη συνάντηση με τον ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη (εδώ).

Με την εξέλιξη αυτή αφενός διατηρούνται οι υψηλές επιχειρησιακές δυνατότητες της Μονάδας με την ενίσχυσή της με στελέχη με μεγάλη επιχειρησιακή εμπειρία, προερχόμενα από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών και τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και αφετέρου τα στελέχη αυτά δε θα χάσουν τις αποκτηθείσες με τόσο κόπο, χρόνο και κόστος για την χώρα δεξιότητές τους γεγονός που θα επέφερε πτώση του ηθικού τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος, ευχόμαστε η απόφαση αυτή να σηματοδοτεί την αφετηρία και νέων αντίστοιχων πρωτοβουλιών προς όφελος του Σώματος και των στελεχών.

Προηγούμενο άρθρο

Oι τρεις παρεμβάσεις στο πλαίσιο απασχόλησης των συνταξιούχων

Επόμενο άρθρο

Ταυτότητες Λιμενικών: Εκτός της νέας ψηφιακής εποχής

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *