Κινητοποίηση στο υπ. Ναυτιλίας για το πρόβλημα των ελλείψεων εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολικό αποκλεισμό της πύλης του υπουργείου Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε από μετεκπαιδευόμενους του ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών, «για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία του υπουργείου στο οξυμένο πρόβλημα των ελλείψεων εκπαιδευτικών».

Σύμφωνα με το Συντονιστική Επιτροπή ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών, «στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού, ο κ. Βιδάλης αναίρεσε τη δέσμευση του υπουργού, που μας είχε αναφέρει στις 13 Σεπτέμβρη, ενημερώνοντας ότι θα υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας με αντιπροσωπεία ωρομίσθιων συνταξιούχων ναυτοδιδασκάλων».

«Η αβεβαιότητα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι κύκλοι μαθημάτων συνεχίζεται, τινάζουν στον αέρα τον επαγγελματικό σχεδιασμό του κάθε συναδέλφου που είναι σήμερα στο ΚΕΣΕΝ, αλλά και των συναδέλφων για τους επόμενους κύκλους φοίτησης», υπογραμμίζει η Συντονιστική Επιτροπή.

«Επιτέλους η κυβέρνηση, ο υπουργός Ναυτιλίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δίνοντας τώρα συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς σε ετοιμότητα, η Συντονιστική Επιτροπή θα ενημερώσει για τις εξελίξεις και συλλογικά θα αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας», καταλήγει.

Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγή σκηνικού στις μεταθέσεις | Πέρασε η πρόταση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για κοινές κατηγορίες

Επόμενο άρθρο

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τις μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *