Μητσοτάκης-Κουφάλια-Κιλκίς: Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί την υγεία

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Για «εργαλειοποίηση των θεμάτων της υγείας» κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε προεκλογκή συγκέντρωση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού, ο οποίος τέθηκε εκτός των ψηφοδελτίων της Ν.Δ.

“Να πω μια κουβέντα γι’ αυτό γιατί ξέρετε έγινε μεγάλο θέμα για τα ζητήματα των θεραπειών για τον καρκίνο και θέλω και από εδώ να ξαναπώ ότι η δική μας Κυβέρνηση αυτό το οποίο έχει εξασφαλίσει, είναι ο κάθε ασθενής να έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή θεραπεία την οποία θα του συνταγογραφήσει ο γιατρός του, ανεξαρτήτως κόστους και αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί για όλους τους ασθενείς με καρκίνο”, είπε και πρόσθεσε:

“Και είναι πραγματικά θλιβερό αυτοί οι οποίοι μας κουνούσαν το δάχτυλο για μία άστοχη δήλωση ενός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τώρα να αποκαλύπτεται ότι δικά τους στελέχη είχαν πει ακριβώς τα ίδια πράγματα και να μην έχουν το θάρρος να το αναγνωρίσουν τουλάχιστον. Δύο μέτρα και δύο σταθμά και σε αυτά, δυστυχώς, από την αντιπολίτευση, αλλά τα θέματα της υγείας είναι πολύ σοβαρά για να μπορούν να εργαλειοποιούνται”.

Κατά την ομιλία του σε πολίτες στον πεζόδρομο του Κιλκίς αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό/προσφυγικό.
«Θυμάμαι μία επίσκεψη την οποία είχα κάνει εδώ στην περιοχή σας το 2017 -πρέπει να ήταν την εποχή όπου εδώ λίγο παραπάνω, στην Ειδομένη, επικρατούσαν τραγικές καταστάσεις. Τα θυμάστε και εσείς. Και ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο προσφυγικό εδώ; Πολύ-πολύ καλύτερη. Δεσμεύθηκα ότι θα λύσουμε το πρόβλημα αυτό και το λύσαμε. Για όλες τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες υποδέχονταν πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά πρωτίστως, φίλες και φίλοι, για τα νησιά μας, για τους πολίτες μας και τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι στον Έβρο», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι η πολιτική της φύλαξης των συνόρων της πατρίδας μας θα συνεχιστεί, χωρίς εκπτώσεις. «Ο φράχτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί. Οι συνοριοφύλακές μας θα γίνονται ολοένα και περισσότεροι και θα γνωρίζουν όλες και όλοι, ότι η Ελλάδα είναι μία πατρίδα η οποία έχει σύνορα στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα και αυτά τα σύνορα έχουμε υποχρέωση να τα φυλάμε», σημείωσε.

Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ – Καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι σε αυτές τις περιοχές

Επόμενο άρθρο

Θάνατος 64χρονου στη θαλάσσια περιοχή «ΑΛΥΚΑΝΑΣ» ν. Ζακύνθου

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *