Νέα κρούσματα σε ναυτικούς της ακτοπλοΐας – Τι καταγγέλλει η ΠΕΜΕΝ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τη λήψη ουσιαστικών και αποτελεσματικών μέτρων για την προστασία της υγείας των ναυτεργατών απαιτεί η ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικής Ναυτιλίας), καθώς διαπιστώνονται νέα κρούσματα στον κλάδο.

Πρόκειται για δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα (ένας εργαζόμενος από το μηχανοστάσιο και ένας μέλος πληρώματος καταστρώματος) στο F/B “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” της ναυτιλιακής εταιρείας LEVANTE FERRIES το οποίο βρίσκεται στην επισκευαστική ζώνη του Πειραιά. Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε δημόσιο νοσοκομείο.

«Τα διαδοχικά και επαναλαμβανόμενα κρούσματα αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν πέρα πάσης αμφιβολίας την τραγική ανεπάρκεια των μέτρων και των μέσων που διαθέτουν οι ναυτιλιακές εταιρείες για την προστασία της υγείας των Ναυτεργατών μέσα στα καράβια. Οι ευθύνες εφοπλιστών, κυβέρνησης, ΥΕΝ, λιμενικών αρχών είναι πλέον βαρύτατες και μη αμφισβητήσιμες» σχολιάζει η ΠΕΝΕΝ στην ανακοίνωσή της.

Προηγούμενο άρθρο

Οριστικό: Τέλη Κυκλοφορίας ανά μήνα και on line

Επόμενο άρθρο

Ερώτηση 20 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον αποκλεισμό των δικαιούχων του Δήμου Σαλαμίνας από την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου

μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *